KERAMIKA
Najveći izbor zidnih i podnih keramičkih pločica za unutarnju i vanjsku upotrebu.

Tradicija duga preko 30 godina čini kompaniju Almy prepoznatljivom i respektabilnom na BH tržištu.

Brend CERALMYCO nastao je kao rezultat dugogodišnjeg uspješnog poslovanja kompanije Almy d.o.o. u prodaji keramike, laminata, sanitarije i podova.

Sa preko 1500 m2 izložbenog prostora ovaj salon spada među najveće salone ovog tipa u BiH i šire. U našem salonu možete pronaći najpoznatije svjetske brendove kao što su Balta, Grespania, Oset, MYR Ceramica, APE, NEW KER, Keramika Modus, Balterio, Krono, Floor Experts, Admonter, Artisan, Grohe, Paffoni, Unitas, Ariston, Bosch, Gala, Serel, Inker, Kerok, Duravit.

Svojim profesionalnim nastupom na tržištu težimo ka tome da stvorimo prepoznatljivo ime u oblasti našeg poslovanja i postanemo izbor broj jedan svih onih koji znaju da prepoznaju i cijene, kvalitet proizvoda i usluga.

U našem Salonu na raspolaganju su vam keramičke pločice za kupatila, kuhinje, stepeništa, balkone, terase, dvorišta, poslovne i zanatske objekte, bazene. Zahvaljujući bogatom asortimanu keramičkih pločica, imamo rješenja za prostore različitih namjena, i zadovoljavamo ukuse i onih najizbirljivijih esteta.

Salon Ceralmyco nosi epitet najmodernijeg salona ove vrste u BiH, a da bi opravdao isti uveli smo i kutak za 3D dizajn vaših kupatila, kuhinja i sl. Ukoliko niste sigurni koje proizvode izabrati i kako će izgledati u vašem domu naš tim stručnjaka tu je da Vam pomogne.